Saturday, March 06, 2010

at 5am in the morning

Terjage pukul 4 pagi sebab mimpi Fahrin Ahmad (tak kuasa aku),  sekali bangun, kat sebelah still Mr. Husband kekekeek. Nasib. Anyway, mimpi Fahrin Ahmad makan aiskrim.. APAKAH?? tadi sebelum tido tak delah nak aiskrim, tak delah jugak panas dan tak dealah rasa teringat kan Fahrin Ahmad, just bace gossip pasal Awal kasik message untuk Scha dekat Facebook (ye ye saya bace column gossip artis jugak ok) tapi semestinya bukan blog Azwan Ali :)

Ok actually terjage sebab tak Isyak lagi huhu, Mr. Husband sebelum tido tadi dah tanya, dah solat ke belum, tapi jawab tak sebab kate nak bangun tengah pagi. Udah tidak boleh bukak mate langsung mase tu, anyway mase tu dah nak dekat pukul satu. Tapi masa tu pesan kat Mr.Husband, tolong buatkan susu Emir and pakai pampers Emir.
Gambar ni memang baruuuuu sangat ambik

Sekali bangun-bangun tido, first thing Mira buat adalah melihat Emir ni pakai pampers ke tidak masa tido. sekali tengok kempis je bam bam dia sekali............. tak pakai pampers!! aaaaarrgghh dah ke double work untuk pagi pagi ni..

dah la aircon sejuk bebenor, confirm Emir terlepas punyer. Adoimakk, dah nak kene sental cadar, tilam semua.. nasib dia tidur bebalut balut and belapis lapis dengan selimut dia, so kurang la kene dekat bedsheet dengan tilam but still terkene jugak..

anyway nak tanye, anak you all besar Emir kalau tido malam korang bagi pakai pampers tak? Emir kalau tido siang tak pakai, tido malam je pakai sebab mak dia pun ngantuk jugak and cuba maxsimizekan masa tido :)





    

4 comments:

BabyBooned said...

farin ahmad?? yes.. apakah?? hawhawhawwwww... eh, jgn tak tau, i think he is hensem. tak kira whatever gossips there are abt him. dia hensem.

anyways, pasal pampers tu, dont worry too much dear.. shamel pun still pakai pampers mlm-mlm. si nabeel pakai pampers mlm-mlm till age 6, even tho dia tak kencing mlm dah, but mak dia malas nak bgn kan dia. hahahaaa. so the occasional accident still happened. now dah masuk skolah rendah baru nabeel refuses to let the mother put on pampers on him. ksian mamat tu.

Em's Family said...

u like fahrin.. me too hehehe :) idak kisah la dia ngan scha ke linda kan hahaha..

or is it.. thanks for making me more comfortable hehehe..

~n0rliza 0thman~ said...

my lil Husna dah diaperless siang malam. if terjaga tgh mlm, die akan kejut kitorg sbb nk gi toilet.

huahua..saje buat ko bengkek =D

Em's Family said...

ye ker , terror nyer.. macam mane ko ajar dia erk?

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez