Saturday, August 15, 2009

"Sweet Moments Baby Love 1st Give Away Contest"

Hehe, sorry another contest for today..

Sorry readers, i just couldnt help myself :p, ya ya im supposed to cook for dinner, and hubby is back and he justtttttttttttttt bought a new mountain bike bicycle.. aiyoo Abang Mi, dah ade orang ikut jejak langkah anda...

This contest is organized by 4love-diamond.

Sape nak join contest ni boleh pergi link kat sini, tapi tarikh tutup dia hari ni, nasib lah sempat, menang tak menang tak pe, janji nak lepas gian masuk masuk contest ni :p..



nama anda & pasangan....
Wan Faziatul Amira Wan Mohd Salleh & Emran Mohd Tamil

nama baby & umur....
Muhammad Emir Rasyid bin Emran berumur 3tahun satu bulan 17 hari as of 15 August 2009 :)

bila foto nie diambil & di mana....
Tahun lepas bulan lapan, dekat rumah jer..

kenapa pilih foto nie erk.....
Mase ni baru je balik dari Senior School Asia Pacific, 4 hari pergi, dan pertama kali lah tinggalkan Emir dengan bapaknya, so mase balik tu, Encik Suami asyik asyik cakap nanti balik rumah jangan marah. Mule mule ingat, sure rumah macam dah tunggang langgang, so tawakal je la kan.. sekali masuk rumah, rupenyer ruang tamu dah dijadikan tempat shooting pulak. Penat penat pun terpaksa lah berposing huhuhu... First time rumah jadi tempat photoshoot, Emir pulak sibuk nak jadi photographer, so gambar yang nampak dia tengok camera sangat la sikit peratusan nyer, dan ini adalah antara gambar-gambar yang berjaya...

1 comment:

intanloveamir said...

okies juz wait d result...;)

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez