Wednesday, August 05, 2009

Geramnye!!!!!!!!!

Geramnyer bile tau my 4 years housemates dekat UTP dulu ade dekat Cameron HighlandS!!!

Why laa korang tak bagi tau!!! Why why why, nolee, dah laa aku duduk kat Tanah Rata!!

Bukak la GTALK, seminggu tau aku meletak status nak pergi Cameron ::D

Damn you Nolee and Ain... hahahahah

5 comments:

mommy nazeef said...

weh...korg buat reunion kat cameron lak ke??ehehe...
mira, nape entry slalu xletak tajuk makcik??

nolee said...

gtalk?... huhu.. aku satu2nya yang bukak facebook.. itupun malam lepas kelas gi lepak starbuck kat depan hotel.

hahahahaha

ain said...

nolee.. aku pn tak tau ape kebendanye gtalk tu.. huhu.. sori mira.. a week b4 mmg tak online sbb ada workshop kat mines hotel.. then straight away g cameron.. heh.. syg betul la tak jumpa.. neway nolee pasni ni ko bersuka ria kat atas bukit lagi kan~

Ibu Emir said...

norish: emm, sebab mira nyer view tak automatic kelauar tajuk, tu yang malas tu..

nolee and ain: ha ah, itula sayang giler, aku pun tak de laa satu hari berjalan kan

nolee said...

hahaha.. haah ain bukit tinggi plak..
lepas nih tak tau lah bukit mana lagi mau pegi.. hahahaha

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez