Tuesday, August 25, 2009

Contest

Just for fun..
How to win this contest?
Guess how much AlsoMommy spend staying at Kuching Park Hotel, Kuching, Sarawak for 5Days/4Nights. Jom join for fun... click here for the link
My answer: RM690 :)


Anyway, another home made cupcakes, huhu, ingat balik keje tak sempat..pergi kedai lagi, sampai rumah pun dalam 530 macam tu, tapi disebabkan mendapat gen my mum yang sangat cepat di dapur, walaupun saya still agak slow jugak, i managed to squeeze my time cooking the main menu (pegedil, sayur and ikan bakar) + butter cuppies with chocolate rice, siap sempat settle semua by maghrib.. hehhe

Tapi paling best, dalam kepala dok pikir, sape nak makan, im sure Encik Husband pun dah jemu, hehe kalau dia ambik pun setakat dua tiga, err amik nak sedapkan hati bini dia.. yang i pulak sampai macam ade 10 orang kat rumah ni..

Neighbours tak dak, i think semua bukak puasa kat luar..

Pikir punyer pikir..

Bukankah ramai di office?? termasuk mereka mereka yang bercuti cuti, yeah!!

Rezeki kamu kamu semua :D -- you know who you are

6 comments:

kirana said...

huwaaa...cepatnya smpai rumah
kami kul 5 bru kuar opis

huhuu

nk gerak balik..amik anak lagik samapi umah dah 630..

mcm mana la kamu ni hebat memasak dlm masa 2 jam
huwaaaaaaaaaaaaaaaa

Em's Family said...

oh yeah, rumah saya dengan office adlaah dalam 10 minit sahaja, jem sikitt jer, kalau jam pun setakat 20 minitla paling maksimum, kalau sejam nak pergi office, sudah ku akan masuk dalam blog ini bercerite :p

T.H said...

hi, thank yo for taking part :)

jangan lupa contest post punya link juga :)

lagi 3 chance to try, if take part then need new post and link yeah :)

good luck

Em's Family said...

Oh ya laa.. thanks for reminding

ayusolo said...

alahii..kan best kalo still sama opis...dahlah smlm masih tak pose..hehhehe..hari nie dah pose yerkk..:D

Em's Family said...

sebab itu anda anda kene berjiwa di tingkat 22 ini huhu

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez