Saturday, August 15, 2009

CONTEST BAJU RAYA SEDONDON

Here I am, leaving my son's behind, not really actually, he is playing the ooh-aah games at PlayHouse Disney Asia website. i thought wanna fold all the one week clothes, but hehe, hubby's laptop is so irresistable kan..

So, I browse and blog hopping one blog after another, and I found one interesting online contest from iburikazz, ape lagi la kan, saya kan hantu contest.. Eh, anyway, iklan sikit, I did organize my first mini contest at my other blog Ibu Emir Shopping Centre but the funny thing is, only one is joining, so its look like, she is gonna win hahah :)

Tukar bahasa pulak..

Ini adalah gambar saya, suami saya dan anak kesayangan saya Emir. Mase ni Emir baru nak masuk 5 bulan. ni raya tahun 2006. Mase ni kat rumah mak sedara Encik Emran dekat Melaka. Cermin ni, Encik Emran kate cantik kalau nak ambik gambar, so kiterang pun ambik lah, tengok-tengok, saya pun suke bile amik gambar..

Dan selepas itu, kejadian tak diingini telah berlaku, di mana cermin ini telah menjadi mangse kepada kami bertiga, kire macam dah ditakdirkan cermin ni jadi trademark kiterang setiap tahun. hahah, dan maksudnya kiterang tak boleh laa tak beraya rumah mak sedara Encik Emran heheheh

Yang ni pulak mase raya tahun 2007, Emir dah setahun 4 bulan macam tu.. mase tu semua sedonondon hijau :), Emir rambut dia dah start panjang..

dan ini Raya tahun 2008, kali ni bukan si Emir yang rambut panjang, bapak dia pulak yang berambut panjang.. biru lagi baju ny

Tahun 2009, nak cari baju color lain pulak lah, actually ade kain color hijau, tapi malas nak pergi hantar tailor, kemungkinan saya nak pergi hunt baju color coklat pulak.. :) Ok tak Encik Emran..

Perasan tak ape persamaan semua gambar -gambar ni, saya mesti belah kiri, Papa mesti kene pegang kamera dan ibu mesti kene dokong Emir..

Tapi yang paling penting, kiterang harap harap la, jangan lah Mak Lang Emran pergi buang cermin ni, hehehe, kalau tak haaa habislah trademark kiterang..

5 comments:

Naz-Segalanya disini said...

kelakar lah citer pasal cermin tu.naz dah tgok.gd luck k

Ibu Emir said...

yeay, hope u like it :)

Iryani Noor said...

gud luck babe....
cantik cermin mak lang ko...
mueheheheh

Ibu Emir said...

hehehe itu lah

BabyBooned said...

good luck you!!

kekekekeke hal pasal cermin tu kelakar sgt. gi cakap kat maklang u, kalau dia nak jual cermin tu, better jual kat u. :p

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez