Wednesday, July 22, 2009

Hai kawan-kawan


Hari ni Emir nak pergi Beryl Chocolate Factory. Emir tak tau pun hari ni ade excursion, tapi semalam awal betul ibu bagi Emir tidur, lepas tu pagi ni awal tu ibu kejut. Tapi Emir tak ngantuk and tak nangis pun macam semalam, sebab Emir dah cukup tidur. hehehe..


Ni gambarEmir dah sampai kat sekolah.. tak ramai pun orang, before 8 Emir dah sampai sekolah. Ibu tak boleh ikut sebab ni untuk budak kecik jer..





Tapi takpe, petang karang Emir bawak chocolate banyak-banyak untuk Ibu ok..


Gambar atas ni saje je. mase tu Ibu tengah mandi, papa tak de kat rumah, ibu keluar je toilet ibu menjerit!! nak tau sebab ape, sebab emir main bedak johnson&johnson yang tinggi tu... sampai nak dekat habis Emir tuang. hehehe Emir nak tolong Ibu sebenarnyer, tolong ibu basuh lantai, tu yang Emir tuang banyak-banyak, tapi ibu ni marah pulak.. ish ish ish.. ibu kate lain kali jangan buat lagi..
Ok bye bye. Emir nak pergi dah..

5 comments:

kirana said...

hhhihhhii..bagus2 emir...
mau kena high BP mama nanti

camner yer mama menjerit..ahhahah

mommy nazeef said...

haha...gud boy emir. lenkali tolong ibu selalu yek! ahaks ;p~

Mummy Rizq said...

cakap dengan ibu.. jangan jerit jerit... nanti BP naik!! hee..hee.. sabar jer lah!

a wife, mother and an employee said...

mira, sure wangi bedak ur house :)

BabyBooned said...

emir rajin tolong ibu ye? hehehe.. kalau selalu-selalu tolong ibu mesti ibu pengsan. heehhehe

ehh best tak gi beryl factory tu? i pun teringin nak gi.

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez