Wednesday, May 20, 2009

21 May 2009 adalah di mana saya akan menyambut ulangtahun perkahwinan saya yang ke Empat. Saya telah mengambil cuti dan cuti saya telah diluluskan. Pelbagai agenda telah di atur TETAPI tetiba ada training. HAMPEH!!

Ikutkan hati mahu saje teruskan dengan plan saya..

Tapi entahlah..

TENSION!!

To my sleeping partner
Muah!!

p/s mane gambar kite pergi honeymoon dulu?



4 comments:

Anonymous said...

Salaam,

Selamat UlangTahun Perkahwinan ke-4

Semoga bahagia hendaknya hingga ke cucu cicit piut miut tiut dsb... =)

p/s: gambar honeymoon dulu???.. jenuh mencari ler... hehehe erm...yang penting sentiasa ingat kuat di hati dan minda masing2...tu yg paling bermakna =)

GG
all the way from kampung ciktam

kirana said...

selamat ulang tahun mira n emran!
cepatnya masa kan..dah 4 tahun dah :)

semoga bertambah rezki dan bahagia sokmo

gambar2 phuket tu cantil giler.....air jernih nak mampus adoiiiii geram tgk ikan2 kat kaki tu

iryani said...

weih sleeping partner sounded wrong hahaha ut nevermind me..hehehe

happy 4th aniverseri. Been 4 years already?????

Ibu Emir said...

mira: thanks all

kirana: lepas ni bolehlaa pplan plan pergi phukuet yer

iryani: huhu, then ape dia? err any wild suggestion? haha yes, its 4 years, Emir dah 3 tahun pun

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez