Sunday, February 22, 2009

Zap Zap

Finally Emir's hair is short..Tapi gambar final takde pulak :D

...si kenit ni duduk diam jer, tak meronta tak ade ape.. Terkejut sebab kalau atok dia nak potong rambut.. atok dia sure penat sebab nak control si kenit ni..





6 comments:

kirana said...

baiknyaaaa dia dok diammmmm jerrr
simpan panjang pon tak pa..rambut dia cantik..cam rambut pmpn hihhi


entry makan ubat tu ..comei ler dia mkn smbil tinggung hiks..ok la jugak dia nk mkn..
kalo aiman...ermmmmmmmm jenuh !

Anonymous said...

alahaiii chomell nyer emir... pandai die mkn ubat sndri...
(yani@ Mrs Farid)

Ibu Emir said...

kirana: err tak syiok laa cam rambut perempuan, :D (even though memang pun huhuh) Emir sanggup makan ubat sebab tanak bapak dia cucuk kat bontot dia..

Yani: Hehehe, berkat asuhan

a wife, mother and an employee said...

mira, he looks so cool..!..watching the guy cutting/trimming his hair..tidak nangis or ngamuk pun..
my son's hair dah nampak mcm kernting sebab dah pjg tp kitaorg tak potong lagi..saje nak tengok camna rupa dia bila lagi panjang..haha

fiza said...

emir...u're so cutee....
bagus la emir tak nangis....
good boy....;)

Ibu Emir said...

Ariffah: ade mission tu,, anak lak yang kene ikut mak ayah nyer mission.. hehe


fiza: thansk.. bukan senang tu

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez