Monday, January 19, 2009

Me @ Roda Impian

Selamat pagi. Just a quick update, Actually, kalau boleh tak nak kepoh-kepoh kat orang, segan.. but I have to.. Err.. This coming Thursday, I will be @ Roda Impian recording .....

But as a Contestant... And now I have a BIG problem

I DONT HAVE ENOUGH SUPPORTERS

They need at least Five, I repeat 5 people but I only have my husband, itupun bukannyer dia ade pun, sedih betul.. My siblings - they are busy packing so I dont wanna to disturb them.. Last time, tak de pulak dia nak ramai-ramai. Ok, ok, last time pun I masuk jugak, menang RM1,920. Ok I am a contest freak.. Last year, I masuk Kuiz Teka Teki and won RM500. Tak ramai yang tahu, not even my mother in law. But now, I have to voice out..

Anyone free to become my supporters? Hari Khamis, dekat Filem Negara Malaysia Petaling Jaya.. Do SMS me ya.. Terima kasih banyak-banyak

10 comments:

noorina said...

la awatnye kat petaling jaya.. kalau kat astro bole la saya try pegi..sepelaung je dr ofis.

Besnye kak mira dpt masuk contest2 ni, saya dlu berangan gak nak masuk RI ngan kunci khazanah. tp tarak rejeki.. nway GOOD LUCK!

BabyBooned said...

what time, mira? i kalau between 11 am to 1.30 pm tu i ok, tapi dah lepas 1.30 si tuan kecik tu mesti mencarik i ajak suap dia lunch. hehehe

Ibu Emir said...

noorina: sebab sekarang ni dah jadi tv3, no longer astro.. :)

BabyBooned: err, have to be there by 7.30am.. i think by lunch should finish.. awal kan..

BabyBooned said...

mak oiiii awalnya!! rasanya tak dapat lah kot.. nanti si kenit bangun tido carik ketiak mummy dia. we're rooting for u anyway mira! all the best!!

samah said...

go mira go!

Cik Kiah said...

good luck!!!

aku kat cbj...jerit from jauh je yek... =D

~Mrs Fred~ said...

Mira!

If I were in KL I would loved to! huhu.. suka jgk tgk roda impian. Good luck!!

kirana said...

gd luck mira!!! cayalah..
bila kuar tv?bgtau tau nnt

Mummy Rizq said...

cemana me tak tau pasal ada recording nie? I luv game show!! last time i was on celebrity square.. menang nearly 8K. Sungguh Seronok! Bleh tak lenkali you hebah kan ler kat myself kalo gi audition game show nie.. hee.. hee.. nanti time nak kuwar tv gitau k!

Ibu Emir said...

thanks kawan kawan.. i shall update about Roda Impian later..

Mummy Rizq: kalau tau u suke, baik gi same2.. jenuh i cari orng nak temankan i heheh

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez