Friday, November 21, 2008

My BEST friend wedding



On her akad nikah



"akak sape yer, cousin hana ke"
"tak, akak buat kek untuk pagi ni, you sape"
"i kawan hana, kawan dia pade kecik"
"eh kawan ke, ingatkan cousin.. asal muke same"



While waiting for Acap.. isnt she gorgeous!!

yes, yes, my twin is now joining me for another exciting world in life cycle - marriage life. Alhamdulillah, dengan SATU kali lafaz (bangge giler acap - eleh acap, laki aku pun sekali jugak :p) Hana is now officially belongs to Acap. Semoga mereka bahagia dunia dan akhirat dan berbahagia ke anak cucu.





Hana and Aliza, ibu Emir and her Mama

Marriage life is not as easy as it seems. Two hearts with two different backgrounds, living together under one roof.. kadang-kadang pasal sejadah tak letak balik boleh jadi isu.. sorang dah biase letak atas lantai, sorang lagi dah biase lipat letak atas kerusi. There is one simple yet hard to adapt example..:)







aku terima nikah nya... while Hana is looking his another two seconds hubby



Muke Hana lepas Acap dah selamat..

But it is the greatest journey..



and Hana, you are lucky cos ur grandparents are still around to share your happiness. :)









p/s sorry laa gambar i yang amik, i tak pandai pakai slr ni, janji ade gambar heheh..

7 comments:

BabyBooned said...

ishhh i dont know why byk gambar cannot load. ngokngek la maxis broadband ni!! but yes! you and your friend look alike ;) and the pictures look okay what

shu said...

agree with u.. marriage life is a great journey yet not as simple. hal kecik2 pun kadang2 jadi besar. ntah ape2 je la :P

Ibu Emir said...

i rase kan nina sebab i punyer gambar besar2 kot.. n yeah we look alike tapi i big size size sikit.. :)

shu: hehehe, yang simple tu pun kadang2 lagi teruk effect dari hal besar2..hheehe

nicknacks said...

waa bile hana nikah ni? jumaat pagi kah? berseri2 muka dedua hehehe. mmg syok kahwin nih
-katun

Nurhayati said...

congratss hana.. cantik bangat.. =)

uj3x said...

comel nyer hana.. nasib baik acap tak buat gaya tgn kt muka.. muahaha

Ibu Emir said...

nicknacks: ko pergi tak mase kat dewan jkr?

nurhayati: cantik kan cantik kan

uj3x: tu ade buat tu, ade yang tak post gambar sebab gambar goyang

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez