Thursday, August 28, 2008

My Heroes without me - Part 1

Ibu takde. Papa malas nak hantar Emir pergi sekolah. Emir bangun tido, papa kate "Emir jom jalan, best ni ibu takde, kalau tak bebel je".. eeee ade ke patut papa cakap macam tu.. tapi dah namenyer naik car n pergi jalan.. Emir suke lah



I am ready to go..



Papa ni kalau ibu ade, mesti bawak stroller, ni Emir kene jalan



Eeee papa ni asyik nak amik gambar laa, boring betul..



Emir takut dengan butterfly, sebab tu papa tak de gambar nak amik Emir dengan butterfly sebab Emir mesti lari.. heheh



Dahage laa..



Ade coklat lekat kat gigi Emir



Rupenyer bukan je ade butterfly, rabbit pun ade



And this isy favorite.. lame betul Emir duduk kat sini.. sebenarnyer Emir penat hehehe



Cube teke Emir intai ape



Fish!!! Yeah betul!! Emir belanje aiskrim ok :D



Muke sedey kene balik



IBU!!!!!!!!!

3 comments:

Emran Mohd Tamil said...

ibu jeles :p

.:HalogAmora:. said...

emir must be very happy!! quality time daddy & son.

emir dah besar la :P

kirana said...

cayalah en emran berani bwk emir jalan w/o ibu..hihihi

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez