Thursday, May 31, 2007


Happy Birthday

Happy birthday Mama - From Em & Mira
Happy birthday Wan - From Emir..

On a related note, yesterday 30 May 2007, I was accidentally scolded my Emir. Oh my, it happened really fast. Actually I let him played with my cell phone on the bed and of cos anakku yang sorang ni dengan rase tak bersalah nyer mencampakkan hadiah harijadi walaupun tahun lepas pemberian papanya ke lantai.. Unlike my hubby, he is ok with that..

Kedebush!!! and me, dengan tindakan luar kawal telah memukul emir di peha sambil membebel dekat dia.. Hello, pukul yang nyamuk pun tak mati ok.. And my Emir was shocked and cried. Yang bestnyer, mase nak nangis tu, die macam tahan-tahan nak nangis sambil buat muke kesian... Merah muke dia tapi last last nangis jugak.. And ibu die pujuk pujuk and dengan mudahnya anak ibu ni tidur.. Kesian kan..

No comments:

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez