Sunday, May 20, 2007


Happy Beshday Auntie Hana

Happy beshday auntie hana, happy beshday ty haaanaaa, py beshday ty na-na, happy beshday ty haaanaa.

Pagi tadi Emir bangun tidor, biaselaa selalu bile Emir bangun je, ibu ni terus nak borak-borak dengan Emir. Ade je cite ibu nak cerite. Tapi pagi tadi ibu kate hari ni birthday aunty hana. Mule-mula Emir confuse sebab kejap-kejap ibu panggil aunty chor, kejap-kejap auntie hana, lame-lame barulah emir faham, auntie hana ngan auntie chor orang yang same. Ibu kate jangan panggil auntie chor depan auntie hana, takut nanti aunty hana ba bab emir.

Ibukan die cerite, die kate, aunty hana best best fren ibu. Die kate die kenal auntie hana sejak kecik-kecik lagi. Orang cakap muke auntie hana ngan ibu cam serupa. Atok cakap macam tu, Wan cakap macam tu, Papa pun cakap macam tu. Tapi papa kate sekarang dah lain sikit sebab ibu lagiii comell.. alaa auntie hana comel tu temmm... bammmm... huishhhh jangan bagi tau ibu.. Tapi emir tengok muke lain je, tak same pun. Ibu lagi bestt :D

Oklah auntie hana, Emir dah ngantuk. Emir nak tidur petang pulak. Oh cop cop, ibu kate nanti kalau auntie hana nak tawinn, Emir boleh jadi flower boy.. Flower boy tu ape aunty hana??

Ok lah auntie hana, emir tidur dulu erk.. Selamat hari lahir ke wa luh ma (25). moga panjang umur dan murah rezeki.

Love
Muhammad Emir Rasyid bin Emran
20 May 2007

No comments:

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez