Tuesday, March 27, 2007

<
Emir n marker..

Gambar-gambar ni kalau tunjuk kat Wan Emir.. habis Ibu :D ye laa kasik anak pegang marker, masuk mulut lak tu. Of cos i tarik balik.. tak sampai 5 saat pun..

Anyway, I am super duper busy, back to a year ago where i stayed back in the office until midnight. Maklumlaa sekarang ni nak tolong Inland Revenue kutip duit. But this time, I limit myself until 9+. Yes, kesian Emir. Memang banyak gak keje yang masih tertangguh, but Emir is much much important. Ade pulak boss2 ni mintak we all stay even longer.. hellloooo kalau aku bujang tak pe lah, derang ingat mak mak ni balik lambat terus tido?? kadang kadang pukul satu pun belum tentu tidur lagi, nak nak umur emir dah sampai this stage. And Im counting my quality time with Emir, at least bile balik, I need some time to play with him.

Anyway, marah2 pun bile tengok gambar budak kecik kat bawah ni.. sejukk hati...

p/s Jumpe pengantin baru Ain + Cicak mase kenduri noris.. hehe berseri lagi. Damn it, i dint bring Em's camera, bukan tak ingat tapi malas, besar gedabak punyer camera.. tp whom it may concern... isteri ini nak kamera kecik satu hari nanti :D






No comments:

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez