Saturday, October 28, 2006



First day raye kat Kemensah

Raye Raye

Hi, still dalam mood raye ni, seronok betul raye bile ade budak kecik, baru la rase real raye. Even though Emir tak tau lagi nak jalan, main bunge api ke, tapi bile Emir ade lain sikit rayenyer. Tapi bile Emir merengek, err nak je kadang2 tu cepat sikit raye habis.. hehe.. ok la malas nak cerite panjang, ni pun nak tunjuk kat saffuan jugak. so tengok laa gambar-gambar erk..



Second Raye Kat Melaka



Buat lemang dengan jiran sebelah rumah, unluckily i tak leh tolong sebab Demam + ade Emir :D



Tengah bakar lemang



Masak rendang tok sampai ke malam



Emir di pagi raye - nak mandi



Gambar wajib



Emir dengan atok



Dengan family yang baru nak berkembang



Dengan family yang dah berkembang



Si comel

No comments:

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez