Monday, September 25, 2006

Walaupun dah outdated



Tapi ibu masih nak upload jugak, sbb mase tu ibu bz betul..

Video ni mase Emir kene pergi jumpe physiotherapist for 3 days consecutively. I never know that Melawati has its own Bains physiotherapy clinic :D Ibu-ibu, kalau anak ade phlegm, lebih baik pi therapist sbb kalau doktor suck kahak budak, sian budak-budak, sakit.. Just to remind you all, it helps to loosen the phlegm bukan hilangkan 100%, kire slowly recovered jugak laa. 32 sec je video ni sebab gune phone biase. Tengok muke emir, die berserah je kan sebab boleh tahan jugak la misi tu tepuk Emir









No comments:

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez