Friday, April 07, 2006

SYIKIN DAH BERSALIN

Rase hari ni baby mesti nak tidur lame sikit, sebab ibu die terlebih aktif hari ni. Dah rase dah mesti hari ni rushing gile-gile. Ade clients nak tax returns by today, padahal baru masuk bilik senior manager for review semalam. Ingatkan bile sampai office pagi-pagi boleh terus final, sekali still in her room. Damn..

So dalam nak dekat kul 10 tu, baru laa SM ni kasik. Mak aii kelam kabut jugak laa, dah laa dengan ade meeting. Meeting tu pulak is to discuss the progress of our workload. So memandangkan name pun start hurup W,so kene laa tunggu giliran. Nak final 4 tax comp serentak, phew bukannye senang, tambah-tambah client banyak laa pulak rental income, unit trusts, dividen, interest income etc..

And in betweem, senior-senior lain pun kejar bagi this and that. So, mase lunch ibu mengandung ni tak sempat nak pergi lunch sebab despatch nak anta pukul 0145. Sekali nak anta, mak aiii, ade amendments laa pulak sebab salah key in one figure je. Sakit hati laa jugak sebab kene renew balik BE Form dengan tax comp.

So habis je hantar dekat client, kejar pulak pi IRB sebab nak kene verify passport, pastu kene return dekat client. Mak aii kat IRB sekarang, ramai gile!! Sejam kiterang tunggu. Luckily Em cuti, so die temankan bini die.

Geram juga, ramai betul yang datang nak isi Form BE mase tu laa jugak, korang ni, bukan ke personal details boleh isi kat rumah? Lepas tu mase nak pi anta passport kat client, sesat laa pulak, Em dah bising-bising sebab mira tak tanye direction dulu. Sorry ye sayang :p

Bayangkan nak dekat pukul 6 baru masuk office balik. Kalau ikut hati nak je balik, tapi tak bley. Mase buat keje tengah malam-malam, dapat message dr Hana, ANNOUNCEMENT


SYIKIN DAH BERSALIN - BABY GIRL

Alaaa, syikin yang selalu bising-bising kat tagboard sini. Even though tak penah jumpe, tapi memang i really really excited for her. Tak sabar nak dengar cite die, nak amik pengalaman. Hehe. Mesti comel kan baby die. HANA- please post a picture in your blog.

Oklaa hubby dah ZZZZZZZZZ, nak ikut die

No comments:

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez