Thursday, March 30, 2006

Happy birthday Ika


Sesungguhnya memang confirm si ika takkan bukak website ni, nak tekan pun tak tau. Yang die tau, kalau connect internet je, die akan pi www.barbie.com Dah umur 10 tahun dah. Jauhkan beze ngan mira. 14 tahun beze. Ika dah cop name dah tuk anak sedara die, die nak suruh anak sedara die panggil die Su Yang / Mak Su Yang maksud die "Bongsu Sayang". Sabar je la kan.

Kesian die, birthday party die dah buat last weekend, but kakak die tak dapat nak attend. Huwaaaaaaaa!!! I dah start tak nak continue lagi keje ni next year. Tolong...!! Nak pinjam jadual keje HotMama.

No comments:

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez