Saturday, February 18, 2006

What i want

Hmm, perempuan memang tak boleh tengok duit lebih sikit. Em selalu tanye mane laa duit mira ni pergi padahal pergi mane2 pun dengan die. Ape nak buat, mira kalau bab makan-makan ni memang tak berkire, i dont mind to spend as long as the food taste good. Actually kiterang baru balik dari makan Sate Haji Samuri dekat Kajang, mira yang teringin sangat nak makan sate especially sate perut, tapi bile sampai, alahai perutnye tak de. Ok lah fine, bak kate Em, lepas ni tak payah pergi kat situ lagi sebab tadi sate die sejuk la sangat.

Anyway, kalau sape-sape ade info pasal any warehouse sale, do tell me ya, especially bab-bab furniture warehouse sale ke tak pun yang jual barang-barang baby. Selalu dekat jalan jelatek tu ade warehouse untuk Anakku, tapi kali ni tak dengar berite pulak.

Fella design ade warehouse sale dekat Lot 200, Pekan Baru Subang, Seksyen U3, 40150 Shah Alam starting from 24 February 2006 to 5 March 2006. Im eyeing for Hall Cabinet yang modern look sikit dengan computer cabinet untuk sorok barang-barang cik abang kite ni yang banyak sebanyak-banyaknya. Tapi sekarang eyeing je laa, my main priority nak beli barang-barang untuk si comel dulu.

Tau tak, meja makan rumah kiterang tak sampai-sampai lagi, punye lah beli dari May 2005, tapi sebab kedai tu terbakar, kite call tauke die, datang kedai die, telefon die, sampai sekarang tak ade feedback. He said end of february boleh dapat, tak tau laa, kalau nak ikutkan dari sebelum puase lagi die dah janji, so sape2 nak pergi satu kedai furniture ni dekat Jalan Balakong, fikir-fikirkan laa. I will not announce the name, but once they do not deliver their promise by the end of February I will do something bout it.

Ok.. thatsall for today.. daa~~~

No comments:

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez