Wednesday, August 24, 2005

Selamat Pengantin Baru Wan & Azmi

Selamat Pengantin Baru to Wan Anisha and Azmi. Anyway, i called the bride Kak Wan. Hubby's friend in Legenda, we used to have "sistem barter" when hubby was still working there. Kalau mira tidur sane, ade jugak tumpang tido kat rumah si kak wan ni, si azmi lak, without fail tido rumah Dearie...

Anyway, picture worths a thousands words. To Legenda-rian, please ask Emran for the pictures..


Gambar ni mase tengah makeup, mira yang ambil gambar ni so takde la artistik nyer. Itupun Dearie suruh masuk balik, sebab die kate mira ambil gambar tak kene dengan care die..


Detik-detik sebelum jadi Puan. Since i can be considered as "new wedly couple" so i contributed some ideas for the bride to pose. This is part of it.. hehe


First time dalam sejarah hidup mira, akad nikah pukul 12 tengah malam sebab pihak laki kete rosak dekat Bukit Merah. Although the groom arrived earlier but he had to wait for that car because that person holding the mas kahwin. Yang best tu tok kadi siap balik rumah balik tido dulu.


Bergelarlah suami isteri


Dan bermulalah sesi bergambar..


The next day, the bride with the hantarans that she created herself, soo creative, and i honestly in love with the color..


Beatiful smile that rocks Azmi's world!!


Pengantin lame dengan pengantin baru.. :p Mase ni kak wan senyum lagi, kesian die, a few minutes after that, her purse has been stolen. Pity her, among hundreds guests attended the wedding, she's the target. Tak de rezeki ape nak buat kan..


Emm, saje nak tunjuk gambar mira dengan kawan-kawan baru kat situ :p.. Dearie bukan kawan? He was there but too bz with the camera, sape2 lepas ni nak suruh die jadik cameraman, silakan silakan


Dengan Lengenda-rian.. Hubby sorang je laki yang muncul, yang lain ade hal. Lepas ni dalam group tu sorang-sorang tunggu giliran


Sebab mira dah jadi macam tuan rumah kat situ, so terpaksa lah makan lambat sikit. AND buat pertama kalinye mira belasah dua pinggan dekat kenduri kawin tanpa segan silunye. Ish ish ish,mane tak naik kan :p

Selamat pengantin baru Kak Wan and hubby, semoga bahagia ke anak cucu. Good luck and cherish every momment with your hubby and im sure you will enjoy it!!

No comments:

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez