Monday, July 04, 2005

Congratulations Norman Hakim and Abby Abadi

Eloo, hari ni tugas bawak baba pi hospital selesai, so balik je dari hospital tak tau nak buat ape, call Ani. Actually memang nak call die tapi tak sempat. Mane tak nyer mira mimpi yang paling best untuk die. :D kan Ani kan..

Nolee, sori tak sempat cakap kat ko, aku harap ko sempat gak bace aku nyer blog walau pun tak berape banyak.

Emm, kagum dengan Norman Hakim sebab cool mase Abby bersalin, baba cakap bukan calang-calang orang tau yang berani, sebab bende tu antara hidup and mati, but Norman Hakim ni die confident. So bravo Norman Hakim. I like this couple eversince they are getting married, ok, pls dont remember Norman Hakim in Impression. Hahaha.. Rasenye Abby la satu2 nye artis perempuan yang tak takut and tak malu pun amik gambar mase die tengah gemuk. Good good. Buat ape nak malu kan, lagi pun its natural. Okey la, nak kene balik Taman Desa. Tak leh nak cakap panjang-panjang. Adios!

No comments:

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez