Tuesday, June 07, 2005

RESIPI

dah tengok gambar yang mira dah upload.. really hope you enjoy it especially i really put on hardwork to upload the pics. :) Tapi seronok bile tengok statistics melonjak lonjak.. Sekarang ni kalau mira nak update blog kene pi UM, so sekarang ni kire menempek la dengan hubby :D Yang ni kiterang on the way nak pi makan (hehe, makan kat luar je) tapi singgah sini jap..

Ok life after marriage is great, seriously.. physically and mentally.. ok, dont get me wrong here :), it teaches you to be independent. But honestly, in this early stage theres a lot to learn although we already know each others for almost 4 years. Banyak bende yang nak disamakan, banyak bende yang nak kite belajar especially beli kite jadi orang baru dalam keluarge orang. Ade bende baru yang kite tengok dalam keluarge orang lain tak kirelah positif atau negatif untuk kite. Like my mum said, im still in the learning process.. I admit banyak bende yang mira tak tau buat but at least im OK in cooking.. hahaha.. Tadi pun Dearie bebel tengok care mira mop lantai.. hahaha.. tamoo cerite nanti sure kene gelak :D

But somehow, one thing yang mira perasan, orang nak kawin ni murah rezeki die.. :) kalau tak caye, nanti korang khawin korang akan perasan.. InsyaAllah..


by the way, seperti kat title tu.. Ade sape2 tak nak bagi mira resipi yang best.. hehe maklumlaa sekarang kene masak sendiri walaupun lagi banyak beli dari masak.. :p Kalau ade resipi best, email laa mira erkk.. Ok.. have to stop now.. Daa..

No comments:

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez