Wednesday, June 29, 2005

Redeem voucher

2 hari untuk june terakhir ni mira pack kan diri mira nak pi redeem segala voucher mase kawin hari tu. Tak de lah banyak voucher tapi best sebab sume free. :D.. Lepas kawin ni, jadual kiterang lagi penuh dengan segala macam aktiviti and tak pernah lagi weekend kiterang terisi dengan mase untuk US..

Ingatkan mane-mane weekend nak pi rumah sedara ke, nak buat jamuan ke, tapi series tak de time, tak tau korang percaye ke tidak. kalau tak di kl, kiterang balik melaka, itupun bile balik melaka, tak pi mane-mane pun. Ramai juga mak bapak sedara dah komplen sebab tak pi rumah derang, tapi honestly we are trying to spare our time visiting relatives but tak de rezeki lagi. Kalau mira, lagi baik berada dekat mak ayah masing-masing sebelum kite cari bende yang jauh kan.. They did A LOT for us, samada kite nampak atau pun tidak.

Selalu nyer bile kite kawin, sedara expect kite pi rumah die, let me see, based of my observation, mira tengok mase sedara-sedara mira kawin, tak de pulak mira tengok derang singgah menyinggah, semua buat hal masing-masing, datang pun after few months kawin, bukannye immediately lepas kawin, ade tu kalau datang pun bawak arwah pah same-same, tak pun sedara-sedara bawak mak ayah derang, kalau due orang je datang sendiri mira tak perasan pulak ade yang buat.

Ni bukan perli la, tapi sebab they are forcing us to visit them, mira memang nak tapi belum lagi, dengan baba masuk hospital, dengan kiterang balik melaka. hai.. macam mane pun, WE WILL VISIT our relatives, but again not this week, minggu ni mama, mira and dearie kene hantar jiji register kat muadzam shah, so kiterang tido kat segamat dulu. meaning that tertangguhlah plan nak singggah menyinggah :)

No comments:

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez