Monday, June 13, 2005

MFM Terbakar

MFM - Malaysia Furniture Mall terbakar, ok, nothing interesting rite? but to us.. hampeh betul.. we (actually Dearie) bought furnitures from there. Sebenarnyer semue bende die dah hantar except for our dining table. Derang cume hantar meje and kerusi without the legs. emm ade teknikal problem derang kate, so terpakse laa derang anta balik kat kilang.. Bukan sekali dah due tiga kali jugak la derang silap. So tambah tolak ade la 2 3 minggu jugak tunggu kaki meje tu..

so dipendekkan cerite, mase malam tu kiterang balik kemensah, orang tu telefon la kate nak anta kaki meje, tapi since kiterang dah ade kat kemensah kiterang suruh la derang anta the next day, lagipun after kemensah kiterang balik melaka.

So mase tengok berite, tetibe kate ade furniture shop terbakar, derang tak mention name, tapi tengok dari scenery memang tak lain tak bukan kedai MFM tu.. so balik je kl, mase tu pun dah malam kiterang pi singgah la kejap nak tengok betul ke tidakk.. SEKALI BETULLLLLLLLLLLLLLLL.. cis hampeh.. so today we call the person incharge, so kene tunggu lagi.. ini bermakne lagi lame laa kiterang makan kat lantai and lagi lame laa kiterang nak buat house warming ... END OF THE STORY

No comments:

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez