Sunday, June 26, 2005

Jumpe Aziah

Ok, sape-sape budak UTP, tadi mira jumpe aziah dekat satu kedai mamak dekat dengan rumah mira. Mase tu, mira dengan Dearie bawak mak Batu Berendam dengan adik ipar mira pegi breakfast. (as usual i dint cook :p). So tetibe ternampak masteng, die yang perasan dulu, sekali jumpe la aziah..

Hehe, aziah dah berkembang maklum lah dah 7 bulan pregnant, but of cos shes still cute!! Wat a small world, aziah tinggal dekat apartment yang same tapi blok lain-lain.. dush!! So, bak kate masteng, lepas ni adelah kawan erk, maklum lah due due tak keje. Ya betul!!

Ok lah tak leh lame-lame, mira dekat melaka, dekat rumah in law, mak mertue tengah bz-bz, mira lak leh ngadap internet kejap :p.. saje update sebab tengok aziah pregnant, hehe mira lak yang happy.. :D

No comments:

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez