Thursday, May 05, 2005

Usamah Baik, Nadimah Best!!

Uii kire kali ni punye post macam nak promote 2 orang ni kan, memang nak promote pun sebab due2 single and available. Hehe, anyway, derang 2 ni kawan mira since form 2 lagi, tapi same sampai form 3 je, lepas tu sampai sekarang mira pi tempat lain, tapi derang 2 tak leh dipisahkan.. kwang kwang kwang..

Sebenarnyer, nad tolong mira pujuk si Samah buat kan walimatul urus, hehe, dah siap dah first draft tapi samah nak kene ammend sikit,kalau tak de ape2 hal, mungkin esok luse dah leh tampal kat blog ni. Sian mamat ni, kene buli.. kire halal la erk. nasib ade si Nad leh godek2 si Samah.. Anyway, i miss both of u, nad ko dah balik pun aku tak jumpe lagi, mase kat rumah sue tu pun bukannyer kite borak panjang pun.

Hmm, tahu tak ade cadbury warehouse sale, so sape2 yang choc lovers, jangan lepas kan peluang ni, tapi tak sure la murah die sampai setakat mane. anyway, ni detail..

Cadbury Warehouse Sales. From 5-7 May.
Venue: Cadbury Confectionery (M) Sdn. Bhd.
Persiaran Raja Muda, Section 16, Shah Alam


Kire mira memang nak tengok laa, memang elok kalau sape2 nak beli untuk hantaran ke ape. Ni ade lagi satu warehouse sale, kot sape2 nak beli electronic gadgets..

Samsung Warehouse Sales. From 6-8 May. 10am - 7pm.
Venue: No. 14, Lorong Keluli 10, Kaw. Perindustrian Bukit Raja, Shah Alam, Selangor.


Im sure there will be a great discount. Tapi honestly yang ni mira kene pending dulu, sekarang tak leh nak shopping bende2 macam ni..

Hai, sesunguhnye mira risau pasal exam mira next week, sebab tak stadi habis2, kalau dulu mase interim mira rase mira lagi pulun dari nak ambil final ni. Takut!!! Nolee, AnaZam cam mane korang stadi??

Ok lah kene tido awal, esok kene bangun awal nak pi PreQualifying Test PWC.. Doakan mira, walaupun mira tak de lah sangat nak position ni. Mira sekarang ni tengah gile nak masuk PTD.. Ok.. Daa

No comments:

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez