Monday, April 25, 2005

Dah tak boleh keluar..

Tup tap, sekejap je dah akhir bulan april, dan makin dekat laa tarikh yang mira tunggu-tunggu.. ok, insyaAllah by this week mira akan naikkan walimatulurus dekat dalam blog ni. Kawan-kawan suruh letak my wish list, hehe, ok not my.. our wish list, tu yang paling best..

Last week pergi fitting baju untuk persalinan dengan majlis bertandang, baju untuk akad dan bersanding belah perempuan siap 10 mei ni..hmm, lame gile testing baju and we enjoyed ourselves.. hehe..baru sekarang terase bahangnye. baru sekarang mira dah start gelabah dah, tetambah pulak tengah pikir macam mane nak concentrate untuk final exam ni. Weekend ni pulak mira ade PTD stage 2 dekat INTAN.. and again spoilt my weekend, but hopefully ade hasilnye nanti.

Mase kiterang pergi fitting baju, i received a call from Ujie, Ain datang KL, tengah keluar2 dengan Cicak sekali kereta rosak dekat Carrefour Wangsa Maju, kesian derang mira tak dapat tolong sebab mase tu mira dekat Puchong. So lepas settle semua, malam tu mira and Dearie ajak Ujie makan dinner dengan kiterang, cadangnye nak jugak Ain ade tapi auntie ain dah ikat die kat Kajang, so kiterang bertige je lah..

Tapi paling best, sebelum ni pukul 8 jarang pulak mama call suruh balik, dulu ade lah mase mula-mula berkawan dengan Dearie, tapi kali ni Mama call and it sounds serious. Tapi sebab dah terborak dengan Ujie, mira balik rumah dalam pukul 10..

Balik rumah, jeng jeng, kene berleter dan.................... ade rules baru!! MIRA DAH TAK BOLEH KELUAR even dengan Dearie (memang patut pun :p)..waaaaaaaaa, kalau nak keluar pun dengan derang je and bende2 yang tak boleh nak dielakkan. Kalau nak lepak2 tu, sori, ibuku tak kasik. Waaaa. So, maknenyer tak dapat lah nak keluar dengan sape2 dah lepas ni, kalau nak keluar korang kene contact mak aku. New rules!! Yani, aku tak tak tau laa nanti ko datang macam mane, mak aku memang dah ikat aku tak boleh keluar. Langsung!!

Beginilah nasib bakal pengantin :p..

No comments:

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez