Tuesday, March 15, 2005

Sile bace..

Ape yang best bile buat blog sendiri??

1. Tulis ape kite nak
2. Bile kite tulis ade orang bace
3. Bile kite tulis, orang paham, so kalau ape2 kite nak cite yang susah nak bagi tahu die, kire dah bagi tau laa.. In conclusion, die paham2 sendiri
4. Bile tengok kengkawan lame ngan baru singgah kat sini.. Kire macam, ingat jugak derang kat kite.. Thanks!!
5. Ni paling jimat sekali.. hahaha, nanti kawin pos kad dekat sini je, tak yah anta kad :p

Sebenarnye excited tulis ni sebab hepi lak bile kawan2 yang dah lost contact, tetibe message tak kisah la kat mane2 friendster ke ape ke.. Sebab mira jenis yang betul2 value friendship, so bile orang pun ingat kite jugak.. tu yang best!!

Anyway, happy 23rd Birthday to Nik Munirah Nik Mohd Nasir. Roomate mase dekat jasin dulu.. Nik, semoga dirahmati rezeki dan bahagia dunia dan akhirat. Aminn..

No comments:

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez