Wednesday, March 16, 2005

Anyone??

Ade sape2 tak yang ade kawan yang buat kad kahwin? lepas tu yang boleh bagi DISKAUN.. :p tadi pergi jugak cari sane sini, tapi tak berkenan lak.. Tak de la nak high class, tapi kertas die macam kertas A4..oo tidak, lepas tu yang lain tu tak lawa.. and too common + expensive.. So sesiape yang ade suggestion do tell me ok :)

Just check my PTD exam result.. Tak tau ape jadik pulak lepas ni. :) Tadi mase kat kelas tadi pun, derang tanye, kalau dah kawin lepas ni, boleh ke mira manage dengan belajar + kerje + responsibility.. And i just keep my mouth shut.. Its still beyond my thinking, but i have seen my mum did an excellent job. Semua die sapu but still she enjoy her life...

Ok, nak study pulak, next week exam. Again, siape yang tahu pasal kad tu cakap kat mira erk.. thanks..

No comments:

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez