Sunday, February 13, 2005

Siang or Malam


Lawa tak..?? Ni pun amik dari hana's blog. Hana yang ambik gambar mase pi tempat tu. Yang sebelah kiri, bekas bunge telur ade reben-reben tu nak kasik dekat guest. Tapi bukan color biru, since my wedding theme will be red and off white, so nanti bende ni jadik pastel merah la kot. And sebelah kanan tu, ni nak kasik dekat pihak lelaki and immediate family je. Same color and no changes.. Lawa tak bang?? Tu tak leh banyak2.. To emmachan: jemput la kalau nak bunge telur :)

Hai guruh lak, tak leh lame2 ni. Anyway, anyone boleh bagi idea, which one is good.. buat wed ceremony malam ke siang? Sape2 yang penah buat wedding tuk abang akak adik die tu, sile lah bagi komen erk.. Sebab tengah confuse nak buat siang ke nak buat malam.. Ok, till then .. bye

No comments:

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez