Saturday, December 18, 2004

IELTS result

Tadi dekat kolej mira derang buat course preview, maksudnye derang brief la ape course yang di offer kat kolej ni.. dari beratus-ratus derang call and distribute brochure, 50 agreed nak datang, tapi dari 50 tu 13 orang je turned up hahaha.. memang dah buat research dah pun, kalau kite buat marketing, 25% je yang ikut feedback. so kire betul la calculation tu.

So hari ni bukan je academic staff kat kolej mira je involved, tapi lecturer dari branch lain pun datang untuk bagi support termasuk director. So lepas habis preview tu, kiterang pun buat la sesi kaunseling, tapi sebab tak de budak datang approach us nak sesi kaunseling, so kiterang pun borak-borak. Terkejut gak sebab lecturer dari branch lain tau mira nak resign and tau mane mira nak pergi. Sume macam menggalakkan, ingatkan tadi nak jumpe director, sebab bagi jugak mira lepas contract tu, tapi tengok die dok borak2 so malas la mira nak mencelah.

Habis ofis, mira and the gang lepak japkat secret recipies, bukannya nakmakan tapi tapi nak bergosip, mane tak nyer geram mase course preview tadi, orang yang patut bagi talk main selamber je tak datang, off handphone and terpakse la kiterang yang ade ni jadik bidan terjun. tapi at last dapat la kene kan balik orang tak irresponsible tu. Mesti korang tak paham kan .. hehe tapi conclusion die, kat kolej ni memang orang suke tak buatkeje, dulu mase kat petronas tu tak penah tengok perangai orang macam ni.

Then lepas tu pi british council amik result ielts lepas seminggu lebih result keluar.. mase amik result rase panic jugak, but from the beginning mira memang dah agak tak dapat result sebaik si Ani. I know i dint do that well, tambah-tambah mase writing session sebab mase tu memang tak tahan gile nak pi toilet :p. Ok, result mira tak berape menggalakkan tapi still have a chance to apply. Mule-mule cakap kat ani nak suruh rasie, tapi bile pk balik buat ape nak rasie bende dah lepas. hehe. Ok, to sit for another ielts, NO WAY, tak dak duit sekarang, so i will be using this result although tak berape ok. Orait, nak solat zohor..

No comments:

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez