Thursday, November 11, 2004

Selamat Hari Raya






Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin kepada seluruh ahli keluarga, sahabat handai dan semua pembaca www.emmira.blogspot.com Semoga Aidilfirtri ini dapat lah kita sama-sama mengeratkan silaturrahim

Ikhlas Dari,
Emran & Wan F*azia*tul A*mira
2004


Hari ni bangun pagi, sekali lagi terima message dari cik abang sorang, pagi2 lagi die dah message kate nak datang rumah, nak hantar lauk. Adat orang Melaka, kalau nak raye, orang laki kene hantar lauk dekat rumah orang perempuan, mira lak amik kesempatan nak hantar kuih raye kat Melaka. Nasib baik mase die message tu mira dah bangun tapi tak mandi lagi laa.

Sekejap je die datang, nak kene cepat, die takut jam sebab kerete not in a good condition. So sebelum balik tu sempat laa, mintak maaf :D.. Rasa kelakar kan bang mase tu :p Last raye jadik tunang orang ni... InsyaAllah..

Then, lepas Dearie balik, ape lagi mira bangun tido, so bile bangun je, makcik kat rumah dah sepuluh kali dah mintak beli kasut raye die, terpakselah bawak die pi Giant cari kasut raye. Ramai sangat orang kat Giant, nak jalan pun tak leh, nasib baik dapat parking best, betul-betul depan entrance Giant. Mira sempatlaa capai beli seluar, then pergi beli barang-barang nak buat kuih raya.

Cuti macam ni je laa sempat buat kuih raya, bile balik je dari Giant, terus mira buat kuih raye. Dapat la dalam due bekas. Kira ok laa, tak tau lagi bile nak buat kuih raye no 2. Tak sabar laa nak raye. So sebab mood raye ni, rase tiap-tiap hari sampai raye first mira nak buat post raye je.. Ok..Nanti sambung kemudian..

No comments:

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez