Thursday, September 02, 2004

hiii...

nie menulis dari kelas nie.... tak tau plak kat kelas pun leh online.. cucuk jerk kabel network kat dinding.. online...

citer pasal kelas... nie tengah dok jadi tunggul aa gak... student tak mai kelas.. student ade 2 jerk... nie laa student student DDE... ingat diorang dah pandai.... bior laa... tak prepare pun utk kelas nie.. sbb mmg dah expect dah diorang tak mai...

nie laa asam garam jadik lecturer kolej swasta... kite yg kene suh student mai... macam lecturer cari student.. bukan student cari lecturer... puas dah bagi lecture suh mai kelas.. student nie plak... ikut suke die jerk komplen pasal lecturer.. walhal tak nengok diri sendri... kelas tak mai pun then tetibe nak bising pasal lecturer...kate ngajar tak bagus laa... tak berdedikasi laa... tak menguasai laaa... haii... buat mase nie... kite tak kene laaa lagi... tapi lec lain dah kene.. hmm... i'm not surprised kalo satu hari nanti someone complaint bout me plak... student sinie sangat dimanjekan.. komplen sesedap rasa they all jerk...

tapi tak sumer student camtue... ade gak yg ok... yg ok nie laa yg menguatkan semangat nak ngajar... ye laa.. student nak belajar baru kite pun excited nak ngajar... nie kalo kite jerk yg nak ngajar tapi student nye kelas pun tak mai.. gano tue eh... tue sampai peringkat tak prepare pun utk some of the class...

maybe nie laa antara perbandingan student HND and DDE... sem lepas ngajar program HND.. with HND i never had attendance problem...... student china ker... malaysia ker..cina ker.. melayu ker... their commitment is very good... unlike DDE UTM student... walhal.. DDE kos yang amat susah.... tapi still lagi camtue... sebahagian jerk yg bebetul strive... sepatutnya kalo kos lagi susah kene lagi rajin lah... hmmm..

but as what i said.. nie laa sebahagian asam garam lecturer kat kolej swasta... kekadang student tak mai.. lec yg kene.... kalo kat kelas.. kite yg kene tunggu.. bukan student tunggu kite.. kekadang kelas 2 jam.. sejam terakhir baru mai...

my sis dah balik dari jepun dah mlm tadi .. cuti for one month.... die kasik adiah tshirt... tq sis...

hmmm.. kay laa tue.. till next time...


No comments:

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez