Monday, September 06, 2004

Correction

In previous post, i wrote that Ustaz Khazmi Elyas will give the talk on Klinik Solat. Correction:its Ustaz Khazim Elyas. Harap maaf. Klinik solat hari tu, alhamdulillah mendapat maklum balas yang amat menggalakkan. Hampir 400 orang tetamu yang hadir untuk mendengar ceramah tersebut. Banyak manfaat diperoleh, walaupun ini adalah modul pertama berkenaan dengan solat yang disampai kan oleh uztaz. Harap-harap, the second module pun mendapat sambutan yang menggalakkan. Ustaz pun mesti semangat bila lihat ramai yang berminat. Macam kate Dearie, bila student berminat nak belajar kite pun interested nak mengajar.

Love Story


Hmm, ade berbeza pendapat sikit dengan Dearie. Biase laa adat, tapi dah ok, we met just now and had our dinner together, and everything went smoothly. :)

Puteri Gunung Ledang

PGL makes it marks.. cukup bangga dengan hasil kerja dari anak Malaysia. Walaupun kalau nak dibandingkan dengan budget pada peringkat antarabangsa, PGL masih filem murah tetapi mutu persembahan amat mengkagumkan. Cukup kagum dengan ketelitian hasil seni terutama bagaimana mereka mengeksploitasi Malaysia yang cukup indah. Jadi lepas ni tak payahla pengarah lain sibuk nak cari lokasi yang lawa di luar negara, Malaysia sudah cukup cantik, lebih baik anda simpan duit anda dan hasilkan sesuatu yang lebih bermutu. (but the script - no comment)

Family

Minggu ni best, setelah sekian lame, baru la semua sembilan anak beranak dapat berkumpul. Bukan senang semua nak ade dalam rumah, kalau tak mesti ade yang tak ade. Walaupun tak ade sape yang kawin lagi tapi susah gak nak tengok semua muka ade. Semua balik..

Kamera Digital

Tak baik nak tuduh-tuduh, tapi kamera digital kesayanganku tak ada. Ingatkan nak perabih update gambar hari ni dekat fotopages, sekali nak update gambar dari kamera, kamera pulak tak de, memang spoil mood betul laa... tak nak laa tuduh-tuduh tapi memang sakit hati. Kamera tu dah laa hadiah hari jadi yang paling best yang mira pernah terima. Tambah lak pemberian dari Si Dia. Macam mana pun, mira ade upload gambar, start dari rehearsel mase konvo sampai dinner konvo je, gambar untuk hari konvo belum lagi.. nanti bile ade orang dah pulangkan kamera mira tu, mira upload balik...

OB Night

OB Night is one of the function in my college, and we as the lecturer are invited to that function. Was thinking, we need to pay for RM60, ok its fine with me because i dont mind to support my student. But, i was sick to think that my beloved digital camera is not with me, terus tak ada mood nak pergi. Hmm...

UPSR

GOOD Luck kepada semua yang akan menduduki UPSR. Buat baik baik. Especially dedicated to Naznin (jiran), Zakwan (Sepupu), Afnan (Anak Sedara Dearie) dan Firdaus (adik Hana)

No comments:

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez