Sunday, May 23, 2004

Seafood with Housemates

housemates
Front : Karen, Ifa, Najah Back: Nolee, Wei Nee, Mira and Ujie Click here for more..



Ampun Ain, gambar Ain takde, tapi ade dalam Mira nyer fotopages :).. sebab tak de gambar semua orang ade, sorang mesti kene jadi photographer... Sori erk Ain, sebab gambar ni Ain jadi camerawoman :) Waa kiterang makan seafood dekat lumut dengan housemates.. best best especially ade sotong masak goreng tepung (my fave).. walaupun sembilan je datang dari 12orang housemates, tapi kami sangat sangat bergumbira walaupun exam tak habih lagi.. Pecah rekod, i voluntereed nyanyi kat depan dengan NOLEEE... ujie, karen n eppy pun took part jugak.. buat macam kedai seafood tu kiterang punyer, ehehe mane tak nye dah duduk depan stage...

Lame betul kiterang jadik housemates since 2001, lepas ni, im sure i will miss all of you... !!! muah!! thanks for the sweet memorable with all of u... :)

No comments:

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez