Saturday, May 29, 2004

Lajunya Internet UTP

It seems so weird to us and me because UTP network is damn fast although i know it is predictable (becos im online in the morning) but surprisingly, i dont expect this fast. heheh lambat pun salah cepat pun salah kan. bukan ape, tergelak pulak sebab dah lame dah merasai kelembapan internet ni. bayangkan lah nak bukak email pun amik mase 10-20 minit, tu tak masuk lagi nak bukak inbox, itupun kire nasib, ni tak sampai 60 saat.. thats why kagum..

Tergelak pulak bile sorang kawan yang study dekat US, die ni ade web portal die sendiri, die punyerlaa risau kot2 dekat malaysia ni network slow sebab die nak balik soon.. hehehe, tak leh imagine tetibe die ni duduk utp, baru tau sengsaranya kiterang..

So sementara tengah lajunie, nak amik kesempatan laa tulis blog satu, kalau tak rugiii!!! ok laa cukup laa, tak tido lagi ni, seronok sangat borak2 dengan housemate ni sampai ke pagi.. sampai tak leh stop.. naja nak balik dah, lepas ni tak tau laa bile jumpe kan.. naja is my roomate back then in Etana for two years, and after we moved in to the new village, now she's my housmate. lagi satu, thanks naja belanje kiterang makan..

Nak tau satu lagi bende, semalam utp hujan.. hehehe, terkejut tak.. dah nak dekat sebulan UTP tak hujan langsung, seriously.. no kidding.. betape panas nye utp.. semalam mase tengah sibuk nak isik clearance form, boleh pulak hujan.. tak pe hujan rahmat.. lame sangat tak hujan.. i think thats all for now.. heheh..

p/s hatiku gumbira hari ni :D

No comments:

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez